Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Ministar turizma Gari Capelli u Vinkovcima

Ministar turizma Gari Capelli u Vinkovcima Foto Novosti Vinkovci

Ministar turizma Gari Cappelli boravi u Vinkovcima gdje će održati radne sastanke i susrete s ključnim predstavnicima turističkog sektora Republike Hrvatske te s direktorima inozemnih predstavništava Hrvatske turističke zajednice

. Ministar je  posjetio i gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića  s kojim je razgovarao o problematici razvoja turizma na kontinentu.

-Trenutno smo u fazi pripreme ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma u koje se uključila i Vukovarsko-srijemska županija, a danas smo porazgovarali o tome gdje bi se Vinkovci mogli uključiti. Mislimo da Vinkovačke jeseni biti izvrstan početak jedne ovakve manifestacije kao što je Dani hrvatskog turizma, a time bi dali punu potporu ovo sjajnoj, preko 50 godina poznatoj, manifestaciji koja je na razini države jedna od najvećih prezentacija folklora. Dat ćemo punu potporu u organizaciji, kako financijsku tako i u svim drugim mogućnostima“, rekao je ministar Cappelli  te naglasio važnost promoviranja kontinentalnoga turizma kroz cijelu godinu.

Gradonačelnik Ivan Bosančić rekao je kako kroz Vinkovačke jeseni i sve druge manifestacije treba prezentirati ovo područje te dati priliku svakome putniku da odabere ovu destinaciju i uživa u tradicijskoj kulturi, gastronomiji i svemu onome što Slavonija i Vinkovci mogu ponuditi.

Pročitano 1239 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI