Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima započeli Dani UHPA 2019.

U Vinkovcima započeli Dani UHPA 2019. Foto: Press 032

Slavonija ima ogroman turistički potencijal, ali bez sinergije i udruženog djelovanja na razini regije kao jedinstvenog turističkog tržišta teško će se polučiti očekivani turistički rezultati. Naglašeno je to na Danima Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), koji se od četvrtka do subote održavaju u Vinkovcima. Sudionike su na otvorenju skupa pozdravil vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

 Direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Kristijan Staničić ustvrdio je kako Slavonija ima ogroman potencijal koji se sve više prepoznaje. On je najavio za jesen završetak rada na strategiji turističkog brendiranja Slavonije.

Godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije - UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora.

Pročitano 975 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI