Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Kava sa studentima

U Odjelu Spajalica vukovarske Gradske knjižnice  po peti puta je održana "Kava sa studentima" koju je organizirao Europski dom Vukovar.

Riječ je o aktivnosti kojom se željelo na jednome mjestu omogućiti susret učenika i studenata s ciljem razmjene informacija o željenom fakultetu, ispitima, smještaju, gradskom prijevozu, profesorima, studentskim zabavama i drugim zanimljivim informacijama. Potvrdila je to Romana Uglješić asistentica  na projektima Europskoga doma  Vukovar dodavši kako srednjoškolci  na jednome mjestu mogu čuti izravna iskustva  i znanja studenata o pojedinim fakultetima, a i studenti međusobno izmijeniti iskustva sa fakulteta na kojima studiraju.

Lazar Majić student druge godine  stručnoga fakulteta Građevine u Osijeku rekao je kako svoja iskustva želi podijeliti srednjoškolcima posebno gimnazijalcima jer velik dio njih zapravo ne zna što bi željeli upisati  pa im onda ovakvi razgovori itekako mogu pomoći pri donošenju odluke.

Smiljana Milinković studentica prve godine Filozofskoga fakulteta u Osijeku kaže kako iako je  prošle godine kao maturant već znala da želi upisati ovaj fakultet, došla je na Kavu sa studentima gdje je dobila informacije koje su ju samo učvrstile pri toj odluci. Aktivnost Europskoga doma Vukovar Kava sa studentima iz godine u godinu ima sve veće zanimanje i odaziv srednjoškolaca i studenata.

Pročitano 1087 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI