Ispiši ovu stranicu

Hrvatski suverenisti pretkampanju počeli iz Vukovara

Dvorana Ružičkine kuće bila je puna Dvorana Ružičkine kuće bila je puna Milan Paun

U Hrvatskome domu Vukovar održana je javna tribina političke platforme Hrvatskih suverenista što je zapravo početak pretkampanje za izbore za Europski parlament na kojima će ova platforma imati jedinstvenu listu.

Javnosti su se predstavili Ruža Tomašić, europarlamentarna zastupnica i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke, Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik i dopredsjednik HRAST-a, Ladislav Ilčić, predsjednik HRAST-a, Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i zamjenik gradonačelnika Vukovara te general Željko Sačić.

Pavliček je rekao da su Hrvatskoj potrebni političari poput Ruže Tomašić, najaktivnije europarlamentarke, koja u Europski parlament ide sa svojim mišljenjem, a ne po svoje mišljenje.

Okupljene ja kao domaćin pozdravio Filip Sušac, predsjednik vukovarskoga HKS-a.

Suverenisti se zalažu za odgodu uvođenja eura u Hrvatskoj, za usporavanje primitka Srbije u EU dok se ne riješe otvoreni problemi između Hrvatske i Srbije poput granice i nestalih osoba, a protive si i Istanbulskoj konvenciji.

 Članovi platforme su Hrvatska konzervativna stranka, Hrast, Istina o Istanbulskoj i Hrvatski bedem, a očekuje se priključivanje još pravaških stranaka.

Pročitano 1232 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun