Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Nova dječja igrališta u Vinkovcima

Nova dječja igrališta u Vinkovcima Foto:Press 032

U Vinkovcima se grade suvremena dječja igrališta.

U posljednjih pola godine na šest su lokacija izgrađena suvremena dječja igrališta. U gradu Vinkovcima naglašavaju kako im je namjera izgraditi male trgove i dječja igrališta u svim mjesnim odborima.  U odnosu na dosadašnja nova dječja igrališta razlikuju se po tome što su rađena na cjelovitim antistresnim podlogama na cijeloj površini igrališta, te sa spravama dizajniranim prvenstveno za sigurnu igru djece svih uzrasta, od vrlo kvalitetnih materijala u skladu s važećim normama i sa svim potrebnim certifikatima, napominju iz Grada Vinkovaca.

Prema riječima gradonačelnika Ivana Bosančića namjera je do kraja mandata izgraditi  dvadeset dječjih igrališta. To bi bio broj koji zadovoljava prostor Vinkovaca i broj koji je održiv u proračunu, kako bi ta igrališta bila uvijek u stanju u kakvom trebaju biti.

- Imali smo do sada puno dječjih igrališta, ali ni jedno nije bilo odgovarajuće igri i bila su u lošem stanju te nisi bila za obnavljanje, kao ni po standardima po kakvima smo željeli”, kazao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Za gradnju i opremu  pet igrališta grad Vinkovci izdvojio je oko 780 tisuća kuna.

Pročitano 1041 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI