Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Ministrica Žalac premjeru Plenkoviću ponudila ostavku

Ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac izjavila je u ponedjeljak kako je jako potresena zbog prometne nesreće do koje je došlo kada joj je, dok je vozila bez važeće vozačke dozvole u subotu u Vinkovcima, pred auto istrčala 10-godišnjakinja, pa je zbog toga neposredno nakon nesreće, a ponovno i danas ujutro, premijeru Andreju Plenkoviću ponudila svoj mandat na raspolaganje.

-Udarila sam je, na licu mjesta sam joj pomogla koliko sam mogla, pozvali smo hitnu i policiju i prevezena je u vinkovačku bolnicu, a iz nje u KBC Osijek”, rekla je vidno uzrujana i uplakana Gabrijela Žalac novinarima u svom ministarstvu, prenosi HINA.

Dodala je kako nije znala da joj je istekla vozačka dozvola  9. lipnja 2016. ali je svjesna da ju to ne opravdava.

Premijeru Plenkoviću je, naglasila je, odmah u subotu kada se nesreća dogodila ponudila svoju ostavku.

"I jutros sam s premijerom razgovarala o tome i ponudila mu moj mandat na raspolaganje", rekla je Žalac te dodala kako je njoj najvažnije "da se djevojčica dobro oporavlja te da će sve s njom biti u redu". Iz Vlade su nakon nesreće poručivali kako ne vide nikakvu političku odgovornost ministrice zbog prometne nesreće i da se takva nesreća mogla dogoditi svakome. Javnost i oporba pokrenuli su pitanje njezine odgovornosti ponajprije stoga što je vozilom upravljala bez važeće vozačke dozvole. 

Pročitano 981 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI