Ispiši ovu stranicu

Novi ciklus informatičkih radionica za žene

Besplatne radionice traju deset dana Besplatne radionice traju deset dana Foto: UDZVU

Iz Udruge žena Vukovar pozivaju sve zainteresirane žene da se predbilježe za besplatne radionice osnova informatike, a koje će organizirati od 18. do 29. ožujka 2019., u prostorijama Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (Vladimira Nazora 16).

-Radionice se provode u okviru trogodišnjeg programa Osnaživanjem do bolje integracije kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku a provodimo ga u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar. Ovim programom djelujemo u cilju osnaživanja, poboljšanja kvalitete života te stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina- nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi – ističe Jelena Janković iz Udruge žena Vukovar.

Ovo je drugi ciklus radionica u okviru druge godine. Trajat će deset dana, a sadržaj i razina se prilagođavaju potrebama korisnica.

Za sve dodatne informacije ili predbilježbe, žene se mogu obratiti u udrugu na adresu Brune Bušića 74 ili na telefon 421-19. 

Pročitano 791 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar