Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći ozlijeđeno dijete

U prometnoj nesreći ozlijeđeno dijete Ilustracija

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako se u Vinkovcima u ulici sv. Ćirila i Metoda dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno 10-godišnje dijete. Nesreća se dogodila kada je  četrdesetogodišnjakinja upravljajući osobnim automobilom  u spomenutoj ulici naletjela  na dijete koje je neoprezno  pretrčavalo cestu  mimo obilježenoga pješačkoga prijelaza te je osobno vozilo udarilo u dijete.

 Policija je utvrdila kako je vozačica upravljala vozilom s nevažećom vozačkom dozvolom, sukladno članku 196. st.1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1000,00 kn, odnosno 500,00 kn ukoliko se plati na mjestu utvrđenja prekršaja, što je vozačica odmah i učinila”, navode iz policije dodajući kako je izvršeno i alkotestiranje te nije utvrđena prisutnost alkohola.

Prema navodima  svih medija osobnim je vozilom na dijete naletjela ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, iako policija ne navodi ime i prezime vozačice osobnoga automobila. 

Pročitano 1078 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI