Ispiši ovu stranicu

Predstavnici vukovarskog SDSS-a čestitali sugrađankama njihov dan

Tradicionalno dijele karanfile Tradicionalno dijele karanfile Foto: Marija Molnar

Predstavnici gradske organizacije SDSS-a Vukovar tradicionalno svake godine čestitaju našim sugrađankama Međunarodni dan žena u središtu grada kao i u Borovu Naselju, dijeleći im po karanfil. Također su obišli i staračke domove te udomiteljske obitelji, doznajemo od Srđana Kolara, predsjednika vukovarskoga SDSS-a.

-I ovoga smo puta, u suradnji s Udruženjem umirovljenika Grada Vukovara, podijelili poklone našim starijim sugrađanima, družili se i razgovarali, a to je iskustvo predivno jer oni uvijek osmjehom i dobrim raspoloženjem nagrade naš dolazak. Našim sugrađankama pak kao i svake godine dijelimo karanfil uz čestitku povodom Međunarodnog dana žena – rekao je Kolar.

 Upitali smo ga i koliko je zaživjela ravnopravnost muškaraca i žena u vukovarskome SDSS-u, a s obzirom na činjenicu da je u političkim strankama u Hrvatskoj izražena podzastupljenost žena u političkom participiranju.

-Oko tog pitanja u našoj smo stranci apsolutno liberalni. Naše kolegice zavrjeđuju mjesto uz nas i često su pokretači nekih stvari za razliku od nas muškaraca kao uvjetno rečeno pripadnika jačeg spola, iako smatram da smo često slabiji od žena i manje odvažni. Žene imaju važnu ulogu u našoj stranci i našem političkom djelovanju – naglasio je Kolar.

 

SDSS karanfili2

 

 

Pročitano 980 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar