Ispiši ovu stranicu

Proslavljen 13. rođendan Bibliobusa

13. rođendan Bibliobusa 13. rođendan Bibliobusa Arhiva HRV-a

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci, održana je proslava 13. rođendana Bibliobusa i proglašenje najčitatelja u 2018. godini kao i proglašenje pobjednika na natječaju za najbolji bećarac na temu bibliobusa, knjiga, čitanja i učenja.

-Proslavili smo 13. rođendan naše Bibliobusne službe i našeg Bibliobusa i povodom tog rođendana uvijek organiziramo zajedničke susrete, svečanosti, jednu malu manifestaciju, kako bismo prezentirali sve suradnje koje smo dosad postigli i prezentirali naš rad i sudjelovanje u ovoj zajednici. Prošle godine dodijeljene su nagrade pobjednicima Natječaja za najbolju ilustraciju priče ili pripovijetke, a ove godine natječaj je bio na temu bećarca. Tom prilikom smo htjeli povezati našu Slavoniju s djecom. A djeca su se ma kreativan i zabavan način uključili u neki novi oblik poučnog obrazovanja, a i upotrijebili sami svoju maštu. Prijavilo se sedam škola, stručna komisija je odabrala najbolje- izjavio nam je knjižničar u Gradskoj knjižnici Vinkovci, i knjižničar na terenu u Bibliobusu Vukovarsko srijemske županije, kao i njen sadašnji voditelj Vladimir Vranješević.

Program je vodila djelatnica knjižnice, Željka Djeke koja je ovom prilikom izjavila kako je zadovoljna odazivom, kako na natječaj, tako i odazivom na samu proslavu rođendana Bibliobusa. 

Pročitano 1195 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI