Ispiši ovu stranicu

Hrvatska plivačka reprezentacija na pripremama u Vukovaru

Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara domaćini su Hrvatskom plivačkom i vaterpolo savezu čiji će plivači naredna dva tjedna odrađivati pripreme na Plivalištu Vukovar.

– Početak godine smo ponovno započeli dolaskom hrvatske plivačke reprezentacije koja će upravo kod nas brusiti formu za nadolazeća natjecanja. Savez je prepoznao Plivalište Vukovar kao vrhunsko mjesto za treniranje što dokazuje i činjenica da reprezentacija već treću godinu za redom dolazi k nama na pripreme. Ugostili smo i vaterpoliste koji su se iz Vukovara uputili u Mađarsku na pripremni turnir za nadolazeća natjecanja. Narednih dana očekujemo i dolazak plivačkog kluba Dubrava, a od strane Vaterpolo saveza bit će organiziran i vaterpolo kamp za djecu. - rekao je Zvonimir Tvorek, stručni suradnik za marketing.

Izbornik hrvatske plivačke reprezentacije Lovrenco Franičević izrazio je zadovoljstvo uvjetima koje pruža Plivalište Vukovar – Bazen je odlično opremljen, osim što je pogodan za treninge adekvatan je i za potrebe građana. Suhe treninge imamo u dvorani i teretani, sve je odlično povezano i organizirano. Pripreme odrađujemo s velikom grupom plivača, uglavnom juniora, mlađih juniora i s nešto manje seniora i smatram da se na najboljem mogućem mjestu pripremamo za velik broj natjecanja koji su pred nama. - rekao je izbornik te najavio ponovni dolazak reprezentacije početkom sljedeće godine. 

Osim priprema koje će se odrađivati do 12. siječnja, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara organizirala je i Zimski sportski kamp za djecu osnovnih škola koji se provodi u sportskoj dvorani i na bazenu do 11. siječnja u vremenu od 8 do 15 sati.

Pročitano 1341 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI