Ispiši ovu stranicu

Djeca Dječjeg vrtića Vukovar 1 krenula u besplatnu školu klizanja

Mališani uživaju na ledu pod stručnim vodstvom Mališani uživaju na ledu pod stručnim vodstvom Foto: Valerija Lozančić

Grad Vukovar organizirao je  za sve zainteresirane besplatnu  školu klizanja, a vodi ju diplomirani kineziolog s licencom ledenih sportova prof. Teo Šteter sa suradnicima. Tijekom iduća dva tjedna  kroz školu klizanja proći će i oko 120-130 mališana Dječjeg  vrtića Vukovar 1.

-Uistinu smo sretni i zahvalni što je Grad Vukovar osigurao trenera da nauči klizati našu djecu starije predškolske skupine,  istaknula je ravnateljice Dječjeg  vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić.

Voditelj škole klizanja i igraonice na ledu Teo Šteter izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Gradom Vukovarom naglasivši kako je već više od stotinu djece naučilo klizati od kad je otvorena besplatna škola klizanja.  Uvjeren je kako će i svi ovi mališani naučiti klizati.
- Nakon pet sati provedenih na ledu, svako dijete nauči osnovne klizačke vještine i može se samostalno kretati na ledu. Netko brže, a netko sporije. Nama nije cilj od njih napraviti vrhunske sportaše ili olimpijske pobjednike, nego nam je u interesu da uživaju na ledu i kasnije i samostalno dolaze na klizanje. Želimo ih potaknuti na bavljenje ovim lijepim i neobičnim sportom, a Vukovar je jedan od rijetkih gradova koji svojim građanima sve daje besplatno od klizaljki do škole i trenera, naglasio je Šteter i pozvao sve zainteresirane da se prijave u  besplatnu školu klizanja koja će se do kraja klizališne sezone održavati svakoga vikenda od 15 do 17 sati.

Pročitano 1090 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić