NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Djeca Dječjeg vrtića Vukovar 1 krenula u besplatnu školu klizanja

Mališani uživaju na ledu pod stručnim vodstvom Mališani uživaju na ledu pod stručnim vodstvom Foto: Valerija Lozančić

Grad Vukovar organizirao je  za sve zainteresirane besplatnu  školu klizanja, a vodi ju diplomirani kineziolog s licencom ledenih sportova prof. Teo Šteter sa suradnicima. Tijekom iduća dva tjedna  kroz školu klizanja proći će i oko 120-130 mališana Dječjeg  vrtića Vukovar 1.

-Uistinu smo sretni i zahvalni što je Grad Vukovar osigurao trenera da nauči klizati našu djecu starije predškolske skupine,  istaknula je ravnateljice Dječjeg  vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić.

Voditelj škole klizanja i igraonice na ledu Teo Šteter izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Gradom Vukovarom naglasivši kako je već više od stotinu djece naučilo klizati od kad je otvorena besplatna škola klizanja.  Uvjeren je kako će i svi ovi mališani naučiti klizati.
- Nakon pet sati provedenih na ledu, svako dijete nauči osnovne klizačke vještine i može se samostalno kretati na ledu. Netko brže, a netko sporije. Nama nije cilj od njih napraviti vrhunske sportaše ili olimpijske pobjednike, nego nam je u interesu da uživaju na ledu i kasnije i samostalno dolaze na klizanje. Želimo ih potaknuti na bavljenje ovim lijepim i neobičnim sportom, a Vukovar je jedan od rijetkih gradova koji svojim građanima sve daje besplatno od klizaljki do škole i trenera, naglasio je Šteter i pozvao sve zainteresirane da se prijave u  besplatnu školu klizanja koja će se do kraja klizališne sezone održavati svakoga vikenda od 15 do 17 sati.

Pročitano 146 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija