NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Sretna Nova 2019. godina!

Vukovarci 2019. godinu dočekali uz  vatromet Vukovarci 2019. godinu dočekali uz vatromet Foto: Marija Molnar

Novu 2019. godinu u Vukovaru su dočekali brojni Vukovarci na središnjem gradskom trgu uz pjesmu i ples te nezaobilazni vatromet. Sve najbolje u godini pred nama zaželjela je okupljenima u ime gradonačelnika Vukovara Ivana Penave njegova zamjenica Ivana Mujkić.

- Lijepo je vidjeti Vukovarce u ovolikom broju koji su zajedno dočekali Novu godinu unatoč kiši. Iza nas je godina puna lijepih događaja za ovaj grad i nadam se da će je Vukovarci po tome i pamtiti. Želim svim našim sugrađanima optimizma, zdravlja, sreće i uspjeha u 2019. godini – poručila je Mujkić.

Za dobar provod na otvorenom ove se godine u organizaciji Grada Vukovara pobrinuo tamburaški sastav Bosutski bećari, a u gradu su otvoreni i brojni ugostiteljski objekti u kojima je organiziran doček Nove godine.

Nova2019

 

Svim čitateljima i čitateljicama portala HRV-a sretnu i uspješnu 2019. godinu želi programsko-tehnička ekipa Hrvatskog radija Vukovar.

 

 

Pročitano 235 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija