NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Božićna drvca dobile 24 obitelji

Kriterij za dodjelu bio je broj djece i njihov uspjeh u školi Kriterij za dodjelu bio je broj djece i njihov uspjeh u školi Milan Paun

U okviru manifestacije 'SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru' organizirana je na središnjem gradskom trgu u Vukovaru završna dobrotvorna akcija Adventski kalendar dobrote.

Božićna drvca i poklon bonove vrijedne 500 kuna za kupnju igračaka i darova dobile su 24 obitelji s troje i više djece.

U radionicama je sudjelovalo oko 600 djece iz Vukovara i drugih hrvatskih krajeva koja su izrađivala božićne ukrase za borove i poklonili ih obiteljima.

Obitelji su pozdravili zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice Grada Vukovara.

Organizatori bez granica su sve pripremili uz vrijednu podršku pokrovitelja i sponzora: Zaklada Hrvatska za djecu, HDS ZAMP, Hrvatska kuća Materina priča, NOVA rentacar, KAME Osijek audio &light i Gospodari svjetla.

Pročitano 275 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija