Ispiši ovu stranicu

Iz vukovarske gradske uprave zahvalili medijima na praćenju

Iz Grada Vukovara stiglo 165 poziva za medije tijekom 2018. Iz Grada Vukovara stiglo 165 poziva za medije tijekom 2018. Foto: Arhiv HRV-a

Na Magenta 1 Vukovar Waterbusu održan je prigodni predblagdanski domjenak za predstavnike medija koji prate i izvještavaju o događajima u organizaciji Grada Vukovara.

Urednike, novinare, snimatelje i fotografe pozdravila je u ime gradonačelnika Vukovara njegova  zamjenica Ivana Mujkić zahvalivši im na intenzivnoj, korektnoj i profesionalnoj suradnji.

-Iz Grada Vukovara ove je godine prema medijima odaslano 165 poziva za razna događanja, konferencije za medije i sl. Uistinu zahvaljujemo medijima na iznimnoj suradnji kojoj se nadamo i u idućoj godini – rekla je Mujkić.

Godinu na izmaku, Mujkić je glede rezultata rada vukovarske gradske uprave, ocijenila uspješnom.

-Kako uvijek stavljamo naglasak na gospodarstvo, izdvojila bih podatak o rekordnih 13 milijuna kuna potpore za poduzetnike koje smo osigurali kroz Intervencijski plan, sredstva Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara kao i gradski proračun. Također, tu su i potpore za poljoprivrednike. Otvorili smo studentski dom, predali ključeve stanova u novozgrađenoj zgradi obiteljima ...sve u svemu kada sumiramo možemo reći da je iza nas jedna uspješna godina – naglasila je Mujkić.

 

 

 

Pročitano 765 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar