Ispiši ovu stranicu

Održana izvještajna skupština vukovarskog HNS-a

Nenad Bučko (HNS) Nenad Bučko (HNS) Foto: arhiva HRV

Vukovarski HNS održao je redovitu izvještajnu skupštinu za 2018. godinu. Rezultate rada u ovoj godini podnio je predsjednik podružnice Igor Tot rekavši kako je HNS vrlo blizu postati drugom političkom snagom u Vukovaru.

Naglasio je kako je veliki odaziv članova i gostiju na skupštini potvrda vrednovanja njihovoga rada. Podsjetio je i na početak obnove OŠ Nikole Andrića u Vukovaru za što velike zasluge pripadaju ministrici Blaženki Divjak (HNS) jer je izmjenom zakona, omogućeno rješavanje ovoga pitanja, a trenutno se očekuje skori početak grubih radova.

Uz brojne aktivnosti podružnice s posebnim zadovoljstvom istaknuo je useljenje u nove prostorije u središtu grada te pojačanje podružnice u osobi Duška Simića, županijskoga vijećnika iz Vukovara. Njegovim proaktivnim radom, HNS je, iz oporbe, uz snažno zalaganje županijskog predsjednika Vukovarca Nenada Bučka uspio svoj prijedlog sufinaniranja studentskog prijevoza, težak 300 000 kuna, uvrstiti u županijski proračun za 2019. godinu.

- Snaga HNS-a su ljudi na terenu, oni koji rade, bore se, predlažu i osvajaju mandate jer su rezultati, kako u životu tako i u politici, jedini mjerljivi - poručio je Bučko.

Pročitano 842 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac