Ispiši ovu stranicu

Dodijeljene volonterske nagrade za 2018.

Nagrade uručene u Spajalici Nagrade uručene u Spajalici Foto: Marija Molnar

Četvrtu godinu zaredom PRONI centar za socijalno podučavanje pod čijim okriljem djeluje Volonterski centar Vukovar, dodjeljuje volonterske nagrade pojedincima i organizatorima volontiranja s područja grada Vukovara, a povodom Međunarodnog dana volontera kojega obilježavamo danas 5. prosinca.

Volonterske nagrade za 2018. godinu dodijeljene su volonterki godine Neveni Oreščanin, najboljem organizatoru volontiranja – Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima- Referentnom centru Vukovar i najboljoj volonterskoj akciji provedenoj u organizaciji OŠ Nikole Andrića. Dodijeljena je i nagrada za poticanje školskog volonterstva prof. Nataši Vinković iz Gimnazije Vukovar te nagrada za promociju volontiranja jednakih mogućnosti koja je pripala Vukovarskim iskricama.

-Aktivno volontiram četiri godine najviše u području sporta i kulture, a volontiram i na različitim projektima. Ovo mi je prvi put da sam osvojila nagradu za volontiranje, svakako ću se nastaviti time baviti jer želim doprinositi društvu i volim pomagati drugima. Kroz volontiranje sam puno naučila, ponajviše poboljšala engleski jezik, proširila komunikaciju, stekla prijatelje i poznanike po cijeloj Hrvatskoj i u inozemstvu.– istaknula je najvolonterka Oreščanin.

Nagrade su dodijeljene u suradnji i uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara, a svečanost dodjele upriličena je u Gradskoj knjižnici Vukovar – Odjelu za mlade Spajalica.

Pročitano 1243 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar