NAJNOVIJE
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)
Šoljić: Neka Milaković prestane sijati mržnju ili neka odstupi iz javnoga života Hrvatske

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara održala je konferenciju za medije na kojoj je upozorila da događaje koji se proteklih dana u Vukovaru te ustvrdili kako nisu dobri ni za grad heroj niti za hrvatsku državu.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 13:36)
David Boban treći u Samoboru

U Samoboru je održan međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia. Nastupilo je 1618 natjecatelja, 213 klubova iz 25 država. Karate klub Vukovar '91 predstavljalo je 6 natjecatelja u pratnji trenera Igora Štalmajera. Od natjecatelja, David Boban je osvojio 3. mjesto u borbama. Nastupili su još i Dorotea Plavšić, Maria Zera, Asja Štalmajer, Vitto Furundžija i Ivano Bajrak, ali ovaj put bez plasmana.David Boban i Igor Šatmajer

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 11:45)

Vukovarskome Caritasu stigla donacija iz Zadra

Veseli Zadrani zapjevali su u županijskoj vijećnici Veseli Zadrani zapjevali su u županijskoj vijećnici Milan Paun

U posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji došlo je stotinjak sudionika 23. humanitarne akcije „Vukovaru ZaDar“.

Primili su ih u palači Srijem u Vukovaru župan Božo Galić i njegov prvi zamjenik Damir Barna.

Pokretačica je ove humanitarne akcije počasna predsjednica Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar časna sestra Melhiora Biošić koja je organizatorica i ovogodišnje akcije. Rekla je da su vukovarskome Caritasu donijeli 33.500 kuna, a najavila je i dolazak kamiona s prehrambenim i drugim artiklima.

Župan Galić zahvalio je na donaciji rekavši kako nije važan iznos pomoći, nego je važna želja za doprinosom Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Građani Zadra i Zadarske županije ovom akcijom pomažu prije svega obiteljima u Vukovaru koje žive u socijalno teškim uvjetima, a prikupljenu pomoć u vidu hrane, higijenskih potrepština i novca predaju Caritasu Vukovarskoga dekanata.

Sudionici akcije organizirano su posjetili vukovarske kulturne i povijesne znamenitosti, posebno one iz vremena Domovinskoga rata.

Glavni je organizator humanitarne akcije Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar, a pokrovitelji su Zadarska županija i Grad Zadar dok su partneri OŠ Šimuna Kožičića Benje i Srednja prirodoslovno grafička škola Zadar.

Pročitano 127 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija