NAJNOVIJE
Dnevnik 2, petak, 14. 12. 2018.

Promovirano 227 studenata Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru  

Članovi moto kluba Golubica iz Vukovara djeci podijelili  preko 260 paketića

Objavljene preporučene mjere zaštite zdravlja starijih osoba zbog hladnoće

Dnvnik 2 uređuje i vodi Valerija Lozančić

(Petak, 14 Prosinac 2018 17:05)
U Vukovaru promovirano 227 studenata, među kojima po prvi puta i 33 diplomirana fizioterapeuta

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 22. svečana promocija završenih stručnih prvostupnika i prvostupnica te 1. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta i fizioterapeutkinja Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

(Petak, 14 Prosinac 2018 15:05)
Motomrazovi po deveti put u Vukovaru

Članovi Motokluba Golubica iz Vukovara obradovali su mališane povodom predstojećih božićnih blagdana podijelivši preko 260 paketića djeci u vukovarskoj bolnici te u nekoliko udruga i škola, obučeni u djedove božićnjake. U središtu grada pak dijelili su slatkiše djeci i odraslima.

(Petak, 14 Prosinac 2018 13:50)
Trebaju li mladi izaći na izbore?

U Gradskoj knjižnici Vukovar održana je rasprava za mlade s tezom Trebaju li mladi izaći na izbore.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 14:26)
Izložba božićnih jaslica

U predvorju Hrvatskoga doma Vukovar otvorena je izložba božićnih jaslica. Naime u okviru Vukovarskih adventskih svečanosti svake se godine sa školama izrađuju božićne čestitke i ukrasi.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:50)
Podignuta optužnica protiv odgovornih za distribuciju zdravstveno neispravne vode

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je nakon prikupljenih brojnih iskaza mještana Komletinaca podignulo je optužnicu pred Općinskim sudom u Vukovaru protiv dvije odgovorne osobe (1964. i 1967.) i pravne osobe zbog počinjenja kaznenog djela protiv zdravlja ljudi proizvodnjom i stavljanjem u promet proizvoda štetnih za zdravlje.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:38)
Mala retrospektivna izložba Zdravka Dvojkovića

U okviru 21. vukovarskih adventskih svečanosti u Mramornoj dvorani dvorca Eltz u Vukovaru otvorena je izložba slika Impresije Dunava i mora muzejskoga savjetnika u mirovini Zdravka Dvojkovića.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:32)

Vukovarskome Caritasu stigla donacija iz Zadra

Veseli Zadrani zapjevali su u županijskoj vijećnici Veseli Zadrani zapjevali su u županijskoj vijećnici Milan Paun

U posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji došlo je stotinjak sudionika 23. humanitarne akcije „Vukovaru ZaDar“.

Primili su ih u palači Srijem u Vukovaru župan Božo Galić i njegov prvi zamjenik Damir Barna.

Pokretačica je ove humanitarne akcije počasna predsjednica Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar časna sestra Melhiora Biošić koja je organizatorica i ovogodišnje akcije. Rekla je da su vukovarskome Caritasu donijeli 33.500 kuna, a najavila je i dolazak kamiona s prehrambenim i drugim artiklima.

Župan Galić zahvalio je na donaciji rekavši kako nije važan iznos pomoći, nego je važna želja za doprinosom Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Građani Zadra i Zadarske županije ovom akcijom pomažu prije svega obiteljima u Vukovaru koje žive u socijalno teškim uvjetima, a prikupljenu pomoć u vidu hrane, higijenskih potrepština i novca predaju Caritasu Vukovarskoga dekanata.

Sudionici akcije organizirano su posjetili vukovarske kulturne i povijesne znamenitosti, posebno one iz vremena Domovinskoga rata.

Glavni je organizator humanitarne akcije Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar, a pokrovitelji su Zadarska županija i Grad Zadar dok su partneri OŠ Šimuna Kožičića Benje i Srednja prirodoslovno grafička škola Zadar.

Pročitano 114 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija