NAJNOVIJE
Dnevnik 2, petak, 14. 12. 2018.

Promovirano 227 studenata Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru  

Članovi moto kluba Golubica iz Vukovara djeci podijelili  preko 260 paketića

Objavljene preporučene mjere zaštite zdravlja starijih osoba zbog hladnoće

Dnvnik 2 uređuje i vodi Valerija Lozančić

(Petak, 14 Prosinac 2018 17:05)
U Vukovaru promovirano 227 studenata, među kojima po prvi puta i 33 diplomirana fizioterapeuta

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 22. svečana promocija završenih stručnih prvostupnika i prvostupnica te 1. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta i fizioterapeutkinja Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

(Petak, 14 Prosinac 2018 15:05)
Motomrazovi po deveti put u Vukovaru

Članovi Motokluba Golubica iz Vukovara obradovali su mališane povodom predstojećih božićnih blagdana podijelivši preko 260 paketića djeci u vukovarskoj bolnici te u nekoliko udruga i škola, obučeni u djedove božićnjake. U središtu grada pak dijelili su slatkiše djeci i odraslima.

(Petak, 14 Prosinac 2018 13:50)
Trebaju li mladi izaći na izbore?

U Gradskoj knjižnici Vukovar održana je rasprava za mlade s tezom Trebaju li mladi izaći na izbore.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 14:26)
Izložba božićnih jaslica

U predvorju Hrvatskoga doma Vukovar otvorena je izložba božićnih jaslica. Naime u okviru Vukovarskih adventskih svečanosti svake se godine sa školama izrađuju božićne čestitke i ukrasi.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:50)
Podignuta optužnica protiv odgovornih za distribuciju zdravstveno neispravne vode

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je nakon prikupljenih brojnih iskaza mještana Komletinaca podignulo je optužnicu pred Općinskim sudom u Vukovaru protiv dvije odgovorne osobe (1964. i 1967.) i pravne osobe zbog počinjenja kaznenog djela protiv zdravlja ljudi proizvodnjom i stavljanjem u promet proizvoda štetnih za zdravlje.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:38)
Mala retrospektivna izložba Zdravka Dvojkovića

U okviru 21. vukovarskih adventskih svečanosti u Mramornoj dvorani dvorca Eltz u Vukovaru otvorena je izložba slika Impresije Dunava i mora muzejskoga savjetnika u mirovini Zdravka Dvojkovića.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:32)

Branitelji iz Ivanca donirali potrepštine Socijalnoj samoposluzi

Zahvalnica braniteljima za donaciju Zahvalnica braniteljima za donaciju Foto: M.Đermadi

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata iz Ivanca došla je u Vukovar pokloniti se gradu heroju.

Nakon obilaska mjesta stradanja u Domovinskome ratu, članovi udruge donijeli su i donaciju socijalnoj samoposluzi u Vukovaru, koja se već četiri godine brine za najpotrebitije građane Vukovara. Željko Đurin dopredsjednik udruge tom prigodom je rekao kako nisu zaboravili ni najpotrebitije Vukovarce te su prikupili donaciju. Dodao je kako će se truditi ubuduće češće donirati Socijalnu samoposlugu

Tamara Mikulić, predsjednica Humanitarne udruge Duga Vukovar u sklopu koje i djeluje Socijalna samoposluga kazala je kako je svaka donacija hvale vrijedna jer je u Vukovaru  konstantno na skrbi oko 600 obitelji iz grada Vukovara. Ovom prigodom Mikulić je naglasila i kako u svome radu imaju potporu gradonačelnika grada Vukovara  te izrazila nadu kako će, obzirom da ulazimo u predbožićno vrijeme kada se najčešće sjetimo potrebitih, i  prazne police Socijalne samoposluge  ipak popuniti zahvaljujući dobrim ljudima, ne samo sugrađanima nego i onima iz cijele Hrvatske, što će i onima potrebitima učiniti ovaj Božić ljepšim.

Pročitano 189 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija