NAJNOVIJE
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)
Šoljić: Neka Milaković prestane sijati mržnju ili neka odstupi iz javnoga života Hrvatske

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara održala je konferenciju za medije na kojoj je upozorila da događaje koji se proteklih dana u Vukovaru te ustvrdili kako nisu dobri ni za grad heroj niti za hrvatsku državu.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 13:36)
David Boban treći u Samoboru

U Samoboru je održan međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia. Nastupilo je 1618 natjecatelja, 213 klubova iz 25 država. Karate klub Vukovar '91 predstavljalo je 6 natjecatelja u pratnji trenera Igora Štalmajera. Od natjecatelja, David Boban je osvojio 3. mjesto u borbama. Nastupili su još i Dorotea Plavšić, Maria Zera, Asja Štalmajer, Vitto Furundžija i Ivano Bajrak, ali ovaj put bez plasmana.David Boban i Igor Šatmajer

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 11:45)

Branitelji iz Ivanca donirali potrepštine Socijalnoj samoposluzi

Zahvalnica braniteljima za donaciju Zahvalnica braniteljima za donaciju Foto: M.Đermadi

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata iz Ivanca došla je u Vukovar pokloniti se gradu heroju.

Nakon obilaska mjesta stradanja u Domovinskome ratu, članovi udruge donijeli su i donaciju socijalnoj samoposluzi u Vukovaru, koja se već četiri godine brine za najpotrebitije građane Vukovara. Željko Đurin dopredsjednik udruge tom prigodom je rekao kako nisu zaboravili ni najpotrebitije Vukovarce te su prikupili donaciju. Dodao je kako će se truditi ubuduće češće donirati Socijalnu samoposlugu

Tamara Mikulić, predsjednica Humanitarne udruge Duga Vukovar u sklopu koje i djeluje Socijalna samoposluga kazala je kako je svaka donacija hvale vrijedna jer je u Vukovaru  konstantno na skrbi oko 600 obitelji iz grada Vukovara. Ovom prigodom Mikulić je naglasila i kako u svome radu imaju potporu gradonačelnika grada Vukovara  te izrazila nadu kako će, obzirom da ulazimo u predbožićno vrijeme kada se najčešće sjetimo potrebitih, i  prazne police Socijalne samoposluge  ipak popuniti zahvaljujući dobrim ljudima, ne samo sugrađanima nego i onima iz cijele Hrvatske, što će i onima potrebitima učiniti ovaj Božić ljepšim.

Pročitano 215 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija