Ispiši ovu stranicu

Radionica o projektnom menadžmentu

Na radionci dr.sc. Grebenara sudjelovali predstavnici razvojnih agencija i poduzeća Na radionci dr.sc. Grebenara sudjelovali predstavnici razvojnih agencija i poduzeća Foto: Marija Molnar

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Vukovar održana je besplatna radionica pod nazivom Uvod u projektni menadžment u poduzećima. Predavač je bio dr. sc. Vladimir Grebenar, ovlašteni investicijski projektant i tajnik Hrvatskog društva investicijskih projektanata. Na radionici je prezentirao smjernice i znanje o upravljanju projektima najveće svjetske strukovne udruge Project managment institute za upravljanje projektima.

Upoznati globalni i najkvalitetniji standard upravljanja projektima Project Management Body of Knowledge, što predstavlja globalni Project Management Professional (PMP) certifikat i kako se stječe, kako nastaju i kako se testiraju projektne ideje, koje su osnovne pretpostavke do izvrsnog projektnog rezultata, neke su od tema o kojima je bilo riječi na radionici.

Radionicu su pratili predstavnici razvojnih agencija i poduzeća s našega područja. Dr.sc.Grebenar posjeduje Project Management Professional certifikat (PMP) za voditelja projekta, autor je holističke metode upravljanja troškovima i modela preciznog izračunavanja poslovne učinkovitosti po segmentima poduzeća u kratkim intervalima te je specijalist za dizajniranje poslovnih organizacija prema teorijama centara odgovornosti i integriranje organizacije u Balanced Scorecard strateški model upravljanja, povezivanje strategije s proizvodnim i pomoćnim operacijama poduzeća, dizajniranje projektne organizacije rada i organizacije koja uči.

 

Pročitano 940 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar