Ispiši ovu stranicu

Hrvatska vojska donirala sredstva za obnovu vodotornja

Došli se pokloniti žrtvi Vukovara Došli se pokloniti žrtvi Vukovara Foto: Marija Molnar

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je u gradskoj vijećnici 60-tak pripadnika Središnjice za upravljanjem osobljem Ministarstva obrane RH koji se nalaze u posjetu Vukovaru. Tom su prigodom gradonačelniku uručili sredstva za obnovu vukovarskog vodotornja koja su međusobno skupili, a kako bi na taj način dali svoj doprinos obnovi ovog simbola Domovinskoga rata.

-Mjesec studeni je mjesec u kojemu razmišljamo o patnji Vukovara i došli smo se pokloniti njegovoj žrtvi. Na inicijativu djelatnika, prikupili smo i jedan primjeren iznos sredstava za obnovu vukovarskoga vodotornja – istaknuo je brigadir Ilija Pašalić, zamjenik zapovjednika Središnjice za upravljanje osobljem Glavnog stožera oružanih snaga.

Gradonačelnik Penava i ovom je prigodom istaknuo snažnu vezu Vukovara i Hrvatske vojske.

-Nazočnost vojske govori u prilog tome da je Hrvatska vojska srasla s Vukovarom i da imamo široku suradnju. Moramo biti ponosi i sretni što je ne samo kod pripadnika Hrvatske vojske nego i u cijelom hrvatskom narodu prisutna svijest o vrijednostima i mjestu Vukovara u Domovinskome ratu - rekao je Penava.

Pročitano 885 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar