Ispiši ovu stranicu

Pokušao preko Iloka unijeti u Hrvatsku gotovo 75 kg marihuane

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

U osobnome automobilu kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin, djelatnici policije i carine na graničnome prijelazu Ilok – Bačka Palanka pronašli su skrivenih gotovo 75 kilograma opojne droge tipa marihuana.

U Hrvatsku je počinitelj  drogu pokušao unijeti u preinačenim dijelovima vozila - unutrašnjosti lijevih i desnih zadnjih vrata, prostoru ispod ladice u unutrašnjosti vozila, u podvozju vozila, plinskom spremniku i rezervnoj gumi. -Radi se o 74,465 kg marihuane podijeljene u u 137 paketića - istaknuo je načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular na konferenciji za medije održanoj u Vinkovcima.

Iz policije naglašavaju kako se radi o najvećoj pojedinačnoj zaplijeni droge u Vukovarsko-srijemskoj županiji proteklih nekoliko godina, a zaplijenjena droga potiče ili s Kosova ili iz Albanije i bila je namijenjena tržištu u Hrvatskoj. -Najniža vrijednost oduzete robe procjenjuje se na 750 tisuća kuna, a u uličnoj bi preprodaji udvostručila ili čak utrostručila svoju vrijednost – istaknuo je voditelj Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske Krešimir Hunjet.

Pročitano 963 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar