NAJNOVIJE
Uskrsni doručak za korisnike Doma za starije i nemoćne

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava posjetio je s članovima Udruge „Sv. Bono“ i Udruge Hrvatska žena Vukovar korisnike Dom za starije i nemoćne osobe Vukovar kako bi ih povodom blagdana Uskrsa darivali uskrsnim doručkom i pisanicama.

(Nedjelja, 21 Travanj 2019 10:21)
Danas je Uskrs, najveći kršćanski blagdan

Danas je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, kojim se slavi središnji događaj kršćanstva - Kristovo uskrsnuće od mrtvih.

(Nedjelja, 21 Travanj 2019 07:49)
Mladež HDZ-a grada Vukovara povodom Uskrsa tradicionalno dijelila pisanice

Povodom blagdana Uskrsa Mladež HDZ-a grada Vukovara i ove je godine u središtu grada, na Strossmayerovom šetalištu, dijelila građanima pisanice.

(Subota, 20 Travanj 2019 13:27)
Povodom blagdana Uskrsa članovi vukovarskog HKS-a dijelili pisanice

Svojim sugrađanima povodom blagdana Uskrsa pisanice su u središtu grada dijelili  članovi  Hrvatske Konzervativne Stranke (HKS-a) Vukovar.

(Subota, 20 Travanj 2019 13:20)
Kršćani slave Veliku subotu

Velika subota slavi se u dan prije Uskrsa, a zajedno s Velikim četvrtkom i Velikim petkom čini Vazmeno trodnevlje.

(Subota, 20 Travanj 2019 09:35)
Veliki je petak

Veliki petak je spomendan Isusove muke i smrti.

(Petak, 19 Travanj 2019 14:00)
Moliški Hrvati posjetili Vukovar

U Gradskoj vijećnici u Vukovaru gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima primio je skupinu Hrvata iz Italije koja je došla u posjet Vukovaru.

(Petak, 19 Travanj 2019 13:33)

Pokušao preko Iloka unijeti u Hrvatsku gotovo 75 kg marihuane

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

U osobnome automobilu kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin, djelatnici policije i carine na graničnome prijelazu Ilok – Bačka Palanka pronašli su skrivenih gotovo 75 kilograma opojne droge tipa marihuana.

U Hrvatsku je počinitelj  drogu pokušao unijeti u preinačenim dijelovima vozila - unutrašnjosti lijevih i desnih zadnjih vrata, prostoru ispod ladice u unutrašnjosti vozila, u podvozju vozila, plinskom spremniku i rezervnoj gumi. -Radi se o 74,465 kg marihuane podijeljene u u 137 paketića - istaknuo je načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular na konferenciji za medije održanoj u Vinkovcima.

Iz policije naglašavaju kako se radi o najvećoj pojedinačnoj zaplijeni droge u Vukovarsko-srijemskoj županiji proteklih nekoliko godina, a zaplijenjena droga potiče ili s Kosova ili iz Albanije i bila je namijenjena tržištu u Hrvatskoj. -Najniža vrijednost oduzete robe procjenjuje se na 750 tisuća kuna, a u uličnoj bi preprodaji udvostručila ili čak utrostručila svoju vrijednost – istaknuo je voditelj Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske Krešimir Hunjet.

Pročitano 321 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija