Ispiši ovu stranicu

Duško Simić - novo pojačanje HNS-a u Županijskoj skupštini

Nenad Bučko i Duško Simić Nenad Bučko i Duško Simić Foto: HNS

Duško Simić, nezavisni županijski vijećnik Vukovarsko-srijemske županije novo je pojačanje Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata u Županijskoj organizaciji HNS-a. 

Pravnog stručnjaka iz Vukovara na medijskoj konferenciji predstavio je županijski predsjednik Nenad Bučko. Uručivši mu stranačku iskaznicu i Statut HNS-a kao glavno sredstvo za rad, predstavio ga je kao čovjeka koji kao rijetko tko politIku živi kao rad za opće dobro, posebice kada je riječ o njemu bliskim područjima prava, obrazovanja i ljudskih prava.

- Kada sam prihvatio voditi Županijsku organizaciju, želja mi je bila okružiti se stručnim ljudima s izvjesnim znanjima i kompetencijama. Duško je jedan od njih. Pristupanjem u HNS-ovu obitelj siguran sam da stranka dobiva vrhunskog pravnog stručnjaka, a Duško stranku čije će poluge koristiti za realizaciju kvalitetnih prijedloga kao što je ovaj danas - naglasio je Bučko.

Zahvalivši na povjerenju, novo pojačanje HNS-a Duško Simić naglasio je da je jedan od glavnih motiva za priključenje HNS-u razumijevanje i bezrezervna podrška u idejama koje zastupa, prije svega u području obrazovanja. Predstavljajući novinarima detaljno razrađen Prijedlog sufinanciranja prijevoza vukovarsko-srijemskih studenata izvijestio ih je o uvrštavanju prijedloga u skupštinsku proceduru.

Pročitano 1124 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac