Ispiši ovu stranicu

Obilježava se Dan Općine Lovas

Arhiva Arhiva Foto: HRV

Obilježavanje XXI. Miholjskih dana i 25 godina osnutka Općine Lovas, odnosno Dana Općine počelo je molitvom  i odavanjem počasti poginulima i ubijenima podno spomen obilježja masovne grobnice te spomen križa hrvatskim braniteljima u središtu mjesta, a nastavlja se svečanom sjednicom Općinskog vijeća.

- Na svečanoj će sjednici biti uručena javna priznanja zaslužnim građanima, a bit će nagrađeni i odlični učenici osnovne i srednjih škola. Bit će prikazan i film o općini Lovas i urađenom u proteklom razdoblju, pojašnjava načelnica Općine Lovas Tanja Cirba.

Nakon  svečane sjednice Općinskog vijeća u 18 sati u školskoj sportskoj dvorani održat će se donatorska večer za Vrhbosansku nadbiskupiju. U zabavnom dijelu programa nastupit će tamburaški sastav Dike iz Vinkovaca i pjevač Igor Delač iz Osijeka. Sva prikupljena sredstva i popis donatora uručit će se uzoritom kardinalu Vinku Puljiću koji će u Lovasu, u Crkvi sv. Mihaela arkanđela predvoditi sv. misu u nedjelju, 30. rujna s početkom u 11,00 sati.

Pročitano 851 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić