Ispiši ovu stranicu

Oko 300 pasa pokazano na izložbi CAC-HR Vukovar 2018

Pokazano stotinjak pasmina Pokazano stotinjak pasmina Foto: Marija Molnar

U organizaciji Kinološke udruge Vukovar i Hrvatskog kinološkog saveza na terenima ŠRC Lijeva Bara u Vukovaru održana je 13.nacionalna izložba pasa CAC-HR Vukovar 2018. 

Psi3Na izložbi je sudjelovalo oko 300 pasa 100-tinjak pasmina iz 15-tak država Europe i svijeta. Po riječima predsjednika udruge Vladimira Kereka, izložba se održava u sklopu događaja Slavonia Dog Shows, a posebnost vukovarske izložbe je to što se reprezentativni dio programa i proglašenje pobjednika održavaju navečer pod reflektorima, čime se postiže poseban ambijent. 

Psi2

Izložbu je otvorio zamjenik vukovarskoga gradonačelnika Marijan Pavliček.

-Izuzetna mi je čast što se po trineaseti put održava nacionalna izložba pasa kod nas u Vukovaru, ove godine s preko 300 pasa vrlo kvalitetnih pasmina iz cijele Europe. To svakako dopridonosi i većem broju posjetitelja u naš grad iz raznih krajeva Europe i vjerujem da će se kroz ovaj način i vid sporta razvijati turizam u našem gradu. Ovim putem želim čestitiati predsjedniku udruge Vladimiru Kereku na kvaliteno odrađenom poslu i Grad Vukovar će uvijek stajati iza ovakvih i sličnih manifestacija - istaknuo je Pavliček.

Psi4

 

Pročitano 1035 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar