NAJNOVIJE
Predstavljen projekt „Na leđima konja do nove budućnosti“

Konjički klub Dunavski raj iz Vukovara  predstavio je na konferenciji za novinare EU projekt  „Na leđima konja do nove budućnosti“. Nositelj projekta je Konjički klub Dunavski raj, a partneri su mu Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar i Lokalna akcijska grupa Srijem.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 16:07)
Potpisani ugovori za proizvodnju češnjaka

U velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru Ugovore o proizvodnji češnjaka za sezonu 2018./2019., s predstavnicima 16 OPG-ova potpisali su župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i upraviteljica poljoprivredne zadruge Češnjak Mara Čuljak.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 15:47)
Održan XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca

Na aerodromu u Borovu naselju održan je XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca u spomen hrvatskim braniteljima, članovima Aerokluba Borovo, poginulima u Domovinskom ratu.

(Nedjelja, 23 Rujan 2018 12:28)
Počeo Tjedan sporta

Na inicijativu Europske komisije Središnji državni ured za šport organizirao je Europski tjedan sporta koji je započeo 22. rujna i trajat će do 30. rujna.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:48)
204. vukovarska brigada proslavila 27. rođendan

Polaganjem vijenaca i svečanim programom u Vukovaru je obilježena 27. obljetnica ustrojstva legendarne 204. vukovarske brigade koja je 1991. godine u Domovinskome ratu branila Vukovar i područje nekadašnje Općine Vukovar.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:17)
Platforma Desno predstavila se u Vukovaru

Politički projekt DESNO u Vukovaru je održao prvo javno predstavljanje svoje političke platforme kroz deset temeljnih teza političkog preporoda hrvatske državnosti.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:07)
U Hrvatskoj je svakodnevno 45 slučajeva nasilja u obitelji

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Vukovarsko-srijemske županije uputilo je priopćenje za javnost u kojemu stoji:

(Petak, 21 Rujan 2018 15:15)

Oko 300 pasa pokazano na izložbi CAC-HR Vukovar 2018

Pokazano stotinjak pasmina Pokazano stotinjak pasmina Foto: Marija Molnar

U organizaciji Kinološke udruge Vukovar i Hrvatskog kinološkog saveza na terenima ŠRC Lijeva Bara u Vukovaru održana je 13.nacionalna izložba pasa CAC-HR Vukovar 2018. 

Psi3Na izložbi je sudjelovalo oko 300 pasa 100-tinjak pasmina iz 15-tak država Europe i svijeta. Po riječima predsjednika udruge Vladimira Kereka, izložba se održava u sklopu događaja Slavonia Dog Shows, a posebnost vukovarske izložbe je to što se reprezentativni dio programa i proglašenje pobjednika održavaju navečer pod reflektorima, čime se postiže poseban ambijent. 

Psi2

Izložbu je otvorio zamjenik vukovarskoga gradonačelnika Marijan Pavliček.

-Izuzetna mi je čast što se po trineaseti put održava nacionalna izložba pasa kod nas u Vukovaru, ove godine s preko 300 pasa vrlo kvalitetnih pasmina iz cijele Europe. To svakako dopridonosi i većem broju posjetitelja u naš grad iz raznih krajeva Europe i vjerujem da će se kroz ovaj način i vid sporta razvijati turizam u našem gradu. Ovim putem želim čestitiati predsjedniku udruge Vladimiru Kereku na kvaliteno odrađenom poslu i Grad Vukovar će uvijek stajati iza ovakvih i sličnih manifestacija - istaknuo je Pavliček.

Psi4

 

Pročitano 186 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija