Ispiši ovu stranicu

Tvrtka 2 Boots planira daljnja zapošljavanja

Tvrtka 2 Boots planira daljnja zapošljavanja Foto: Valerija Lozančić

U Poduzetničkom inkubatoru BIC Vukovar od lipnja posluje tvrtka 2Boots koja se bavi proizvodnjom pletenih i kukičanih tkanina, a zapošljava 15 djelatnika. Tvrtku je posjetila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić.

Zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić  obišle su tvrtku 2Boots d.o.o. g u pratnji direktorice Martine Hruškove. Tvrtka je osnovana u veljači ove godine, a od lipnja se nalazi u Poduzetničkom inkubatoru BIC Vukovar. Bavi se proizvodnjom pletenih i kukičanih tkanina i trenutno zapošljava 15 djelatnika.
Zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić naglasila je koliko je za grad Vukovar važna svaka novootvorena tvrtka i novo radno mjesto te da su otvoreni za sve nove investitore.
-Svaka je tvrtka izuzetno važna za grad Vukovar jer svaka novootvorena tvrtka znači radna mjesta, a prvenstveni je i najvažniji cilj ove Gradske uprave upravo otvaranje novih radnih mjesta. Prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje broj zaposlenih na području grada Vukovara kontinuirano raste. Evo, od ljeta smo otvorili nekoliko tvrtki. Grad Vukovar je uistinu otvoren prema svim zainteresiranim investitorima. I ova tvrtka prima potporu Grada kroz subvencioniranu cijenu zakupa prostora. Nadam se da ćemo do kraja godine imati još bar nekolikonovih tvrtki, istaknula je Mujkić.

Prema riječima direktorice tvrtke Martine Hruškove već osam godina surađuju s tvrtkom Vukovar tekstil, a tvrtka djeluje i surađuje s poznatim klijentima diljem svijeta kao što su primjerice Balenciaga, Gucci  i Stella Mccartney. Sva proizvedena roba izvozi se u Italiju.
-Zbog povećanja obima posla i klijenata koji su zainteresirani za naše proizvode, planiramo zaposliti još 10 do 15 djelatnika, rekla je Hruškova.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić  rekla je kako u BIC-u posluje 30-ak tvrtki, a zaposleno je oko 150 osoba.

Pročitano 1520 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić