Ispiši ovu stranicu

Završena kupališna sezona na Vukovarskoj adi

Vukovarska ada Vukovarska ada Foto:Vukovarske novine

S dolaskom dana koje karakteriziraju nešto niže temperature zraka, završena je još jedna kupališna sezona na Vukovarskoj adi. 

Članovi Športsko-ribolovne udruge Dunav, čiji članovi održavaju i uređuju ovu prirodnu oazu ali i čamcima prevoze kupače na ovaj otočić zadovoljni su ovogodišnjom kupališnom sezonom, kao i vodostajem Dunava koji je ove godine bio izrazito nizak.

Ivica Frnić - Srna iz ŠRU Dunav je rekao kako su svakodnevno prevozili kupače i angažirali se da sve prođe u najboljem redu, posebice kada je riječ o sigurnosti posjetitelja.  Dodao je kako ga posebice veseli što je pored velikoga broja Vukovaraca, odmor na adi potražio i veliki broj Osječana, Vinkovčana, Županjaca ali i brojni posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske.

Srna je konstatirao kako je bilo potrebno puno upornosti i odricanja od članova ŠRU Dunav kako bi po deset sati na dan provodili na Dunavu i uz njega i bili na raspolaganju kupačima, a upravo stoga od iduće kupališne sezone trudit će se angažirati više mladih ljudi.

Ispričao je kako s gradskim vlastima imaju odlučnu suradnju te da su u proteklih 14 godina prevezli oko milijun i pol kupača, što dovoljno govori o  tome da je Vukovarska ada postala kultno mjesto koje je Vukovaru dalo dodatnu vrijednost.

Pročitano 1121 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac