Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Odana počast svim poginulim policajcima

Spomenik policajcima Spomenik policajcima Foto: Vedran Vuleta

Na dan kada obilježavamo 27. godišnjicu pogibije 12 redarstvenika, pripadnika vinkovačke Specijalne jedinice policije koje su pripadnici srpskih paravojnih postrojbi iz zasjedne ubili 02. svibnja 1991. godine u selu Borovo, polaganjem zajedničkog vijenca i paljenjem svijeća počast policajcima odana je i kod spomenika ispred Općinskog suda u Vukovaru.

- U organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara, Udruge policije grada Vukovara i Policijske postaje Vukovar, kod spomen obilježja ispred Općinskog suda u Vukovaru, koje je podignuto za 97 poginulih, ubijenih i nestalih policajaca u obrani Vukovara tijekom Domovinskog rata, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odana je počast svim pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su poginuli, ubijeni i nestali tijekom 1991. godine kako u obrani suvereniteta Republike Hrvatske tako i grada Vukovara - rekao je Franjo Šoljić, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara.

Odavanju počasti nazočili su Miro Bradić, načelnik Policijske postaje Vukovar, Zlatko Zaoborni, član Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Penave, Dario Dejanović, pomoćnik zapovjednika za operativne djelatnosti Javne vatrogasne postrojbe Vukovar kao i članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Spomen obilježje ispred vukovarskog Općinskog suda prošle su godine zajednički podigli Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara i Udruga policije grada Vukovara, podsjetio je Šoljić.  

Pročitano 1303 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI