Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Potpisani ugovori o sufinanciranju

Sudionici potpisivanja ugovora Sudionici potpisivanja ugovora Foto: Jasenka Vrdoljak

U Palači Srijem u Vukovaru svečano su potpisani Ugovori o sufinanciranju u okviru Programa pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini - Potprogram II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“.

Ugovore o sufinanciranju pripreme projektne dokumentacije su s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU-a potpisati gradovi Ilok i Otok, te općine Drenovci, Nuštar, Nijemci, Gunja, Tovarnik, Andrijaševci, Stari Jankovci i Stari Mikanovci, dok je općina Ivankovo već ranije potpisala zbog postupka javne nabave.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je u okviru Potprograma II odobrilo sredstva za sufinanciranje pripreme projektne dokumentacije za svih 11 prijavljenih projekata iz Vukovarsko-srijemske županije, u traženom  iznosu od 2.340.013,75 kn, što je za oko milijun kuna više od početno predviđenih sredstava za Vukovarsko-srijemsku županiju (1.375.796,19 kn). Tim će sredstvima biti financirana priprema projektne dokumentacije za prijavu projekata za financiranje iz EU fondova, ukupne vrijednosti preko 15 milijuna eura.

Pročitano 2013 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI