Ispiši ovu stranicu

Održana radionica Internacionalizacija poslovanja MSP-ova

Danas je u Vinkovcima u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održana radionica "Internacionalizacija poslovanja MSP-ova“ namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima.

Riječ je o pripremnoj radionici za javni poziv kojim se želi ojačati međunarodna konkurentnost malog i srednjeg poduzetništva.

-Cilj ovog poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela malih i srednjih poduzeća u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 31. prosinca 2017. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti od 38 milijuna kuna. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 100 tisuća kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku milijun kuna, rekla je Jelena Rajher iz  Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. 

Pročitano 1078 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić