Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Ministar Jovanović dao podršku Veleučilištu Lavoslav Ružička

Ministar Željko Jovanović Ministar Željko Jovanović Foto: A. Lovrić

Vukovarsko Veleučilište radi odličan posao i svojim dolaskom dajem im punu podršku u nastavku, rekao je prilikom boravka u Vukovaru Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta.

Prema njegovim riječima važnost veleučilišta za Vukovar je velika jer na taj način se osigurava da mladi ostanu ovdje i osiguraju si radno mjesto. Zadovoljstvo posjetom resornog ministra izrazila je i dekanica Gordana Bujišić rekavši kako i nadalje očekuju potporu ministarstva te je predstavila razvojne planove i programe vukovarskog veleučilišta.

Komentirajući reakcije javnosti, raznih udruga i Hrvatske biskupske konferencije na uvođenje zdravstvenog odgoja u škole, ministar Jovanović je izrazio svoje razočaranje ocijenivši da je preslika ili neinformiranosti ili zluradosti.

Program zdravstvenog odgoja je jamstvo slobodnije i sretnije hrvatske mladosti i preporučila ga je temeljem struke Agencija za odgoj i obrazovanje-naglasio je ministar Jovanović dodajući kako se u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županij zdravstveni program provodi bez ikakvih problema.

Pročitano 4695 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI