Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 102
Ispiši ovu stranicu

Izaslanstvo Općine Medulin posjetilo Vukovar

Izaslanstvo Općine Medulin, koje je stiglo u posjet Vukovaru, primio je zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček te su tom prilikom održali sastanak i razmijenili iskustva. Razgovarali su o projektu Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva, ali i drugim projektima na području grada, kao i novootvorenim bazenima te izgradnji infrastrukture.

Goran Buić, načelnik općine Medulin izrazio je zadovoljstvo posjetom Vukovaru te dodao kako su prošle godine, prilikom svečanog otvorenja simbola Medulina, vjetrenjače "Malin na vitar", imali zadovoljstvo ugostiti vukovarskog gradonačelnika Ivan Penavu. – Sama manifestacija bila je humanitarnog karaktera jer su sva prikupljena sredstva bila namijenjena  projektu konzerviranja i prenamjene Vukovarskog vodotornja. – Rekao je Buić

Pavliček se zahvalio na donaciji za Vodotoranj istaknuvši kako je ovaj posjet jedan od najboljih primjera da Vukovar ima prijatelje diljem Hrvatske i vjeruje u nastavak suradnje Općine Medulin i Grada Vukovara. 

Pročitano 1373 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI