Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Nagrađeni najuspješniji vukovarski sportaši

Nagrađeni najuspješniji vukovarski sportaši Nagrađeni najuspješniji vukovarski sportaši Foto: Vedran Vuleta

Najuspješnijim sportašima grada Vukovara i njihovim trenerima uručena su priznanja za ostvarene sportske rezultate odnosno priznanja za izniman doprinos u razvoju sporta u gradu Vukovaru u 2016. godini. Priznanja im je u Gradskoj vijećnici uručio gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u nazočnosti pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ane Živanović.

Najuspješnijim sportašima dodijeljena su novčana sredstva u iznosu od 500,00 kuna, a trenerima u iznosu od 1.000,00 kuna.

- Rezimirali smo sportske rezultate u 2016. godini, a s njima moramo biti svakako zadovoljni. Kad govorimo o brojkama treba reći da smo u protekloj godini za sportske klubove u gradu Vukovaru izdvojili 5 milijuna kuna. Osnova svega je uključenost u sport što je većeg broja male djece te građana u rekreativno bavljenje sportom. Trudimo se i težimo tome da novac koji ulažemo u sport ne ode u vjetar, nego da on ostane trajna vrijednost gradu Vukovaru, a na tom tragu ističem da smo uložili značajna sredstva u gimnastičku dvoranu, ugostili smo nedavno predstavnike Atletskog saveza Hrvatske gdje smo došli do vrijedne donacije tako da ćemo iduće godine dobiti atletsku stazu, a na kraju svega očekuje nas i skoro otvaranje bazena – rekao je Penava.

Priznanje za ostvarene vrhunske sportske rezultate u 2016. godini primili su: Članice Gimnastičkog kluba Vukovar: Monika Zovko, Miljana Poznanović, Gabrijela Dudić i Tea Stojšić, Članovi Karate kluba Vukovar 91: Alen Rubčić, Davor Macura, Ivan Draganić i Karlo Kalanj te Članice Kluba dizača utega Vukovar: Nataša Dermiček, Barbara Topolovec, Lucija Gračanin i Ana Crnjac.

nagrađeni sportaši 2016 - 1

- Imamo puno razloga za zadovoljstvo, bit ćemo vjetar u leđa svim našim klubovima, a pogotovo klubovima koji ulažu znanje, vještine, trud i rad kako bi angažirali što veći broj građana, osobito najmlađih da budu u sportu i bave se istim. Svima čestitam na uspjesima u ovoj godini sa željom da u 2017. godini ostvare još bolje rezultate osobito najmlađi sportaši – kazao je Penava i dodao kako će uskoro primiti i nagraditi Damira Martina i Sandru Paović, osvajače olimpijskih medalja u Riu. 

Priznanje za izniman doprinos u razvoju sporta u gradu Vukovaru u 2016. godini primili su: Bosiljka Stojšić, trenerica Gimnastičkog kluba Vukovar, Igor Štalmajer, trener Karate kluba Vukovar 91 i Milan Kordić, trener Kluba dizača utega Vukovar.

Nagrađeni treneri i sprtaši zahvalili su se Penavi I cijeloj gradskoj upravi na priznanjima i nagradama te predstavili svoje rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima. 

Pročitano 4708 puta
Ocijeni sadržaj
(8 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI