Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Otvoreno vukovarsko gradsko klizalište

Pavliček otvorio sezonu klizanja Pavliček otvorio sezonu klizanja Foto: Vedran Vuleta

Vukovarsku predbožićnu čaroliju upotpunilo je i gradsko klizalište na Trgu Republike Hrvatske koje je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Otvorenje su svojim nastupom uveličale Mažoretkinje grada Vukovara kao i posebni gosti hokejaši zagrebačkog Medveščaka, koji su s rekreativcima i članovima Kluba hokeja na ledu Komarci odradili kratki trening i malu školu hokeja na ledu.

- Ovo je 600 kvadrata ledenog raja namijenjenih prvenstveno našim najmlađim sugrađanima. Zahvaljujem se ovim putem svim sponzorima i naravno glavnom sponzoru Prvom plinarskom društvu koje nam svake godine pomaže. Vjerujem da će naši sugrađani na klizalištu uživati i ove godine te da neće biti ozljeda - rekao je Pavliček.

Klizalište sponzorira ukupno 20 sponzora koji su prikupili 126 tisuća kuna, a od toga 75 tisuća kuna glavni sponzor Prvo plinarsko društvo.
GRADSKO KLIZALIŠTE VU

- Ovo je akcija koju vrlo rado podržavamo. Drago nam je vidjeti djecu koja se raduju i koja kližu. Malo koji grad se može pohvaliti besplatnim klizalištem stoga rado podržavamo gradonačelnika, dogradonačelnika i cijelu gradsku upravu - kaže izvršni direktor PPD-a za distribuciju Marko Horvacki.

Prvi put Vukovar je posjetio Splićanin Goran Bezina, hokejaš Medveščaka koji kaže kako je ponosan te kako mu je drago da je došao.

- Hokej je lijep sport, nekad možda malo grub ali ipak lijep kako zbog brzine igre tako i zbog tehnike. Preporučujem svakom da ga proba, a možda i mi nađemo danas ovdje neki mladi talent – rekao je Bezina.

Posjetitelje tijekom cijele sezone klizanja očekuju topli napitci i blagdanski ugođaj na 600 kvadratnih metara leda, a korištenje klizališta i klizaljki je besplatno.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 09.00 do 21.00 sat.

GRADSKO KLIZALIŠTE VU 3

Pročitano 3972 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI