Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 102
Ispiši ovu stranicu

Predstavljen program Hrvatskih cesta za područje Vukovarsko-srijemske županije

Predstavljanje  programa Hrvatskih cesta za područje Vukovarsko-srijemske županije Predstavljanje programa Hrvatskih cesta za područje Vukovarsko-srijemske županije

Župan Božo Galić održao je radni sastanak na kojemu je predsjednik Uprave Hrvatskih cesta, Josip Škorić predstavio program Hrvatskih cesta za područje Vukovarsko-srijemske županije te naveo projekte koji su u visokoj fazi priprema za realizaciju.  

Kao kapitalni projekt Škorić je istaknuo izgradnju istočne vinkovačke obilaznice jer povezuje i Vukovar i Vinkovce prema Županji i autocesti. Nadalje, najavio je obnovu ceste kroz grad Vukovar, u Kudeljarskoj ulici te na Priljevu. Osim toga, bit će izvršena sanacija na cesti Vukovar - Ilok, odnosno na dionicama Šarengrad – Ilok te Mohovo Opatovac. Također je najavio i da će ponovno oživjeti stari projekt Hrvatskih cesta, koji će povezati grad Ilok s autocestom.

U periodu do 2020. godine, na području Vukovarsko-srijemske županije, Hrvatske ceste planiraju uložiti 312 milijuna kuna na izvedbu radova, rekao je Škorić te napomenuo da je od 2012. godine zabilježen značajan pomak kada je riječ o ulaganjima na ovom području.

Pročitano 1201 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI