Ispiši ovu stranicu

Promocija košarke

Košarkaški klub Borovo Vukovar sudjelovao je u programu "Mjesec športa u Vukovaru", te je u dijelu istog bio nositelj košarkaških akcija u tjednu košarke.

U razdoblju od 18. do 23. travnja treneri KK Borovo Vukovara Igor Modalek i Milorad Manojlović, uz pomoć Vladimira Mijatovića i Josipa Papeše proveli su sve planirane košarkaške aktivnosti. Aktivnosti su provedene u svim gradskim osnovnim i srednjim školama u suradnji s učiteljima i profesorima TZK. U osnovnim školama obavljeni su ogledni košarkaški treninzi s učenicima drugih i trećih razreda, na osnovu kojih su izabrani učenici koji su sudjelovali (njih 30) na promociji košarke na Trgu dr. Franje Tuđmana. Osim oglednog treninga, na trgu je održano i natjecanje u uličnoj košarci na kojem su sudjelovale ekipe iz pet osnovnih škola, te četiri iz srednjih škola. U konkurenciji osnovaca pravo igranja imali su učenici petih i šestih razreda, a kod srednjoškolaca učenici prvih i drugih razreda.

Kod osnovaca prvo mjesto osvojili su učenici OŠ Mitnica koji su u finalu svladali svoje vršnjake iz OŠ Dragutina Tadijanovića. Treće mjesto osvojila je OŠ Antuna Bauera. Kod srednjoškolaca prvo mjesto osvojila je Gimnazija Vukovar koja je u finalu bila bolja od SŠ Nikole Tesle, dok je treće mjesto osvojila Strukovna škola.  

Pročitano 1016 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV