Ispiši ovu stranicu

Borovo – Stoja 80:102

Košarkaši Borova Košarkaši Borova Foto: Kery

Košarkaši Borova nisu se uspjeli pobjedom oprostiti od nastupa u Kvalifikacijskoj ligi. U finišu prvog poluvremena gosti su tricama Daska napravili razliku od 18 koševa, na odmor se otišlo rezultatom 36:54. U drugom poluvremenu tricama je uzvratio Bekavac uz koševe Šuputa rezultat je smanjen na dva koša razlike. Dugo je Borovo zaostajalo dva-tri koša no ponovno su gosti tricama napravili razliku za konačnih 80:102.

- Na žalost nismo se uspjeli pobjedom oprostiti, zaslužena pobjeda gostiju iz Pule. Mi smo cijelu utakmicu tražili neki ritam, šuta vanjskog nismo imali cijelu utakmicu. Bili smo dosta nervozni a gosti su naše propuste znalački kažnjavali. Evidentno da nemamo snage, pali smo, dozvolili smo im da odu na veliku razliku, puno smo se potrošli da bi stigli, nismo uspjeli stići i uslijedio je pad. Imamo dosta ozlijeđenih igrača na čelu sa Šuputom i Bekavcem, falilo je malo koncentracije i snage kada smo došli na dva-tri minusa da možda malo koncentriranije, pametnije uđemo da pokušamo to prelomiti, međutim nismo. Mislim da smo dosta dobro odigrali ove kvalifikacije, kažem smanjeni broj kvalitetnih igrača, zamjene i ozljede su nas malo poremetile. Po meni sigurno bi bili s jednom pobjedom, čak i dvije više da je sve to bilo malo bolje – rekao je trener KK Borovo Damir Voloder.

Košarkašima Borova slijedi odmor a klubu ostaje analizirati proteklu sezonu, vidjeti gdje je klub i podvući crtu. O daljnjim planovima znat će se krajem mjeseca. Igrači će trenirati do kraja lipnja i pokušat će se formirati ekipa za sljedeću sezonu.

Borovo: Brocić 5, Đerić, Madžar, Bosić 5, Bobinac, D. Knežević, Bekavac 28, Rajšić 15, s. Knežević, Kapović, Pušić 5, Šuput 22.

Stoja: Pajkovć, Gustovarac, Gržinić 8, Bulešić 2, Dasko 31, Ivanković 0, Martinović 8, Trumpić 2, Drobnjak 0, Maljić 17, Đugum 18, Premasunac 16.

Pročitano 2369 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV