Ispiši ovu stranicu

Tapirima pobjeda na trećem hokejaškom turniru

U organizaciji UO za društvene djelatnosti i KHL “Komarci” Vukovar održan je turnir u hokeju na ledu - Vukovar 2016.! Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, uz nazočnost pročelnice UO za društvene djelatnosti Ane Živanović, otvorio je turnir u hokeju na ledu Vukovar 2016.

Napomenuo je kako je naše klizalište mjesto susreta i događanja kojeg ponajviše koriste djeca iz grada Vukovara kao i djeca naše županije. Ovom prigodom hokejašima je poželio dobrodošlicu u naš grad te odlično druženje i dobre rezultate.

Turnir se održao na gradskom klizalištu 30 x 20 metara s promjenjenim pravilima igre. Igralo se bez zaleđa s četiri igrača u terenu a mogle su se obavljati i leteće izmjene. Igralo se dva poluvremena po deset minuta s pet minuta odmora. Na turniru je nastupilo šest ekipa podijeljenih u dvije skupine.

SKUPINA A.
1. KHL „Komarci" Vukovar
2. IHK Koprivnica
3. KHL Varaždin

Komarci – Koprivnica 8:1, Varaždin – Koprivnica 4:4 i Komarci – Varaždin 4:3.

SKUPINA B.
1. KHL „Kune" Osijek
2. IHK „Bizoni" Zagreb
3. KHL „Tapiri" Zagreb

Kune – Bizoni 3:2, Tapiri – Bizoni 6:6 i Kune – Tapiri 2:5.

Utakmica za peto mjesto: Koprivnica – Bizoni 5:12

Utakmica za treće mjesto: Kune – Varaždin 6:3

Finalna utakmica za prvo mjesto: Tapiri – Komarci 7:3

Konačni poredak:

  1. Tapiri

  2. Komarci

  3. Kune

  4. Varaždin

  5. Bizoni

  6. Koprivnica

I ovaj turnir svakako će pridonijeti popularizaciji hokeja u Vukovaru kao i donacija koja će u tome pomoći. Naime, Gradsko je klizalište, zahvaljujući sponzorima koji su ove godine donirali 130.000,00 kn, obogaćeno mnogim novim sadržajima. Za najmlađe sugrađane nabavljeno je 30 parova novih klizaljki, loptice, komplet za dječji hokej s golovima, čunjevi i druga oprema.

Pročitano 1689 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI