NAJNOVIJE
Večer dobročinitelja

Inicijativa 40 dana za život, u Vukovaru je proteklog vikenda održala četvrtu po redu večer dobročinitelja za udrugu Hrvatska za Život i Inicijativu 40 dana za život.

(Petak, 28 Veljača 2020 20:07)
Još jedna uspješna Kava sa studentima

Europski dom Vukovar već šestu godinu zaredom uspješno provodi aktivnost Kava sa studentima , na kojoj je omogućen susret mladih koji žele studirati i mladih koji su na studiju ili su nedavno završili studij. U neformalnom razgovoru uz šalicu toplog napitka mladima je pružena mogućnost razgovora sa studentima različitih fakulteta iz različitih gradova, unutar i izvan Hrvatske. Razmijenjene su informacije o fakultetima, ispitima, profesorima i svemu ostalome što buduće i sadašnje studente zanima.

(Petak, 28 Veljača 2020 15:26)
Besplatne informatičke radionice za žene

Udruga žena Vukovar organizira besplatne informatičke radionice za žene, a koje će se održavati u razdoblju od 16. do 27.ožujka ove godine u Centru za informiranje i savjtovanje o karijeri (Ul.Vladimira Nazora 16).

(Petak, 28 Veljača 2020 15:06)
Poziv volonterima

Stjecanje novih iskustava i ideja, učenje nečega novog, razvijanje novih vještina, razvijanje ideja podrške našim sugrađanima, neke su od koristi koje potencijalni volonteri mogu dobiti volontiranjem u zjednici. Poziv novim volonterima upravo je objavila Udruga za podršku žrtvama i svjedocima – Referentni centri Vukovar i Osijek, a sve o aktivnostima u kojima zainteresirani za volontiranje mogu sudjelovati i tko se sve može prijaviti, doznali smo od voditeljice ove udruge u Vukovaru Melite Bošnjak.

(Petak, 28 Veljača 2020 15:01)
Jednoglasno usvojen Opći program razvoja poduzetništva na području grada Vukovara za razdoblje od 2020. do 2025.

Na sjednici Gradskoga vijeća Grada Vukovara jednoglasno je donesen Opći program razvoja poduzetništva na području grada Vukovara za razdoblje od 2020. do 2025.  Za razliku od dosadašnjih programa razvoja poduzetništva koji su se odnosili na godinu dana, ovaj se donosi na pet i uključuje 7 područja koja doprinose razvoju gospodarstva, povećanju zaposlenosti i davanju većih mogućnosti  poduzetnicima.

(Petak, 28 Veljača 2020 14:39)
U VSŽ nema zabilježenih slučajeva pojave koronavirusa

U maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije.

(Petak, 28 Veljača 2020 14:02)
Sabor donio Zakon: Vukovar mjesto posebnog domovinskog pijeteta

Hrvatski sabor donio je u petak zakon kojim se Vukovar proglašava mjestom posebnog domovinskog pijeteta, te zakon kojim brigu o vukovarskoj bolnici preuzima država, odnosno Ministarstvo zdravstva.

(Petak, 28 Veljača 2020 13:00)

Ekipno dva zlata i jedna bronca, a pojedinačno tri zlata i dva srebra

Vukovarke još jednom uspješne Vukovarke još jednom uspješne HRV

U Požegi  je  održano 4.kolo 52. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici.

Vukovarski gimnastički klub je imao predstavnice u svim kategorijama u pojedinačnoj konkurenciji, a u kategoriji mlađe kadetkinje, kadetkinje i seniorke i u ekipnoj konkurenciji.  Bila je ovo posljednja prilika da se izbori nastup na državnom prvenstvu. Natjecanje je proteklo u odličnom raspoloženju, svi u htjeli ostvariti najbolje rezultate. Bila je vrlo jaka konkurenciju , kako u ekipnom, tako i u pojedinačnom natjecanju.  Vukovarske  gimnastičarke su odlično odradile natjecanje i ostvarenim rezultatima su dokazale da su u samom vrhu gimnastike u Slavoniji i Baranji.

 Ostvareni rezultati:

Mlađe kadetkinje osvojile su prvo mjesto, a pojedinačno:  1. Miljana Poznanović, 2. Ella Kalentić, 6. Ela Vojtkiv, 9. Petra Petričević. Kadetkinje su ekipno treće, a pojedinačno  7. Vanja Kiralj, 11. Kristina Gužvić, 18. Tena Ivanković, 22. Iva Čikanović. U kategoriji juniorke  pojedinačno prvo mjesto pripalo je  Luciji Gračanin.

Seniorke su ekipno također osvojile prvo mjesto, a pojedinačno  2. Dragana Bijelić, 6. Tea Stojšić, 10. Maja Kosić, 13. Gabrijela Dudić. U B programu vukovarski klub je imao jednu, ali vrijednu predstavnicu. Ivana Kiralj osvojila je  prvo  mjesto u kategoriji juniorki.

Treneri su zadovoljni prikazanim vježbama, a nestrpljivo se očekuje izvješće predstavnice regije sa imenima gimnastičarki koje su izborile nastup na PH.

Pročitano 1042 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija