Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Boksači uspješni u Osijeku

Ivan Andrašić - potvrdio kvalitetu u Osijeku Ivan Andrašić - potvrdio kvalitetu u Osijeku arhiva

Boksači Boksačkog kluba „Borovo“ nastupili su na Memorijalnom boksačkom turniru „Vladimir Stojić“, koji je proteklog vikenda održan u Osijeku. Borovčani su izborili četiri finala te uzeli dvije zlatne i dvije srebrene medalje, kao i dva pehara za najbolje boksače.

U kategoriji do 63 kg Dino Martinović je na bodove pobijedio dvije godine starijeg boksača Milana Bašića iz BiH, juniorskog prvaka BiH te zaslužio pehar najborbenijeg para, kao i pehar najmlađeg pobjednika. Ivan Andrašić je u kategoriji +91 za seniore tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio Marka Pratljačića iz BK „Slavonija“ Osijek. Donika Krasnići u kategoriji do 54 kg boksala je protiv Andreje Vuković iz BK Mladost Osijek neodlučno, dok je Toni Pezerović u svojoj prvoj borbi izgubio od Davida Stramputa iz BK Osijek vrlo tijesnom odlukom sudaca.

Iduće subote u požeškoj dvorani „Grabrik“ će se održati turnir u organizaciji BK „Graciano“, na kojem će uz goste iz Vukovara, Velike Gorice i Slavonskog Broda boksati i članovi K1 fight kluba „Nürnberg“ iz Njemačke.

Pročitano 2311 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI