NAJNOVIJE
Tri novooboljele osobe na području Vukovarsko-srijemske županije

Tri su novooboljele osobe od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije, priopćio je Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Subota, 28 Ožujak 2020 17:09)
Tržnica se otvara u ponedjeljak

Odlukom gradskih vlasti od ponedjeljka, 30. ožujka, Gradska tržnica Vukovar ponovo otvara svoja vrata, objavljeno je na internetskoj stranici Grada Vukovara.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:47)
Od koronavirusa umro peti bolesnik

U Hrvatskoj su tijekom dana potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:29)
Noćas pomičemo kazaljke sata s 2 na 3 sata

U nedjelju 29. ožujka pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed počet će ljetno računanje vremena, izvijestio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

(Subota, 28 Ožujak 2020 13:18)
U Osijeku četiri nova bolesnika
Na području Osječko-baranjske županije u protekla 24 sata evidentirane su četiri novooboljele osobe od koronavirusa, ukupno ih je 41, a četiri su pacijenta na respiratoru, izvijestio je županijski Stožer Civilne zaštite.
(Subota, 28 Ožujak 2020 13:16)
Kapetan Dragan odslužio kaznu, na Bajakovu protjeran iz Hrvatske

Na graničnome prijelazu Bajakovo hrvatski su policijski službenici protjerali iz Hrvatske Dragana Vasiljkovića poznatoga pod nadimkom kapetan Dragan.

(Subota, 28 Ožujak 2020 10:21)
U Vukovarsko-srijemskoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa

U Vukovarsko-srijemskoj županiji od jučer nema novooboljelih od korona virusa tako da je ukupni broj oboljelih tri, priopćio je Stožer CZ Vukovarsko-srijemske županije.

(Subota, 28 Ožujak 2020 10:04)

Održano pojedinačno prvenstvo grada u gimnastici

Konkurencija seniorki Konkurencija seniorki Foto: Arhiv GK Vukovar

U organizaciji Gimnastičkog kluba Vukovar održano je Pojedinačno prvenstvo Grada Vukovara u ženskoj sportskoj gimnastici.  Posljednje je to natjecanje u ovoj proljetnoj sezoni i prigoda da se pokažu složenije vježbe, jer su takve propozicije natjecanja. Gimnastičarke su se natjecale u četiri kategorije, na četiri sprave.

U kategoriji mlađih kadetkinja na preskoku, ručama, gredi i tlu  prva je bila Miljana Poznanović. U kategoriji kadetkinja na svim je spravama prva bila Lucija Gračanin, a u kategoriji juniorki Ivana Kiralj, također na svim spravama. Među seniorkama, na preskoku su prvo mjesto podijelile Dragana Bijelić i Tea Stojšić, na ručama je prva bila Tea Stojšić, na gredi Maja Kosić, a na tlu Tea Stojšić.

Posebno priznanje i pehar  uručeni su  Ivani Kiralj za postignute rezultate  jer je iz natjecateljskog C prešla u B program i odmah na prvom natjecanju osvojila zlato u višeboju u kategoriji juniorki.  

Treninzi u ovom klubu  traju do kraja lipnja, a  šest  članica GK Vukovar po preporuci Grada i gradonačelnika odlaze na nagradno krstarenje zajedno sa ostalim nagrađenim sportašima Vukovara.                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                             

                                                                                                                                  

Pročitano 1125 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija