Ispiši ovu stranicu

Sportaši kod gradonačelnika

Ulaganje u sport se isplati Ulaganje u sport se isplati Snimak: Marija Molnar

Mladi košarkaši HKK Vukovar izborili su prije desetak dana u Vukovaru  završnicu prvenstva Hrvatske u košarci za mlađe kadete (godište 1999. – 2000.). Radi se o iznimnom uspjehu  zbog kojega ih je u svom uredu zajedno s predsjednikom kluba Sašom Rajkovićem i trenerom Igorom Modalekom primio vukovarski gradonačelnik Željko Sabo.

Naši su košarkaši u poluzavršnici svladali KK Zadar i KK Rudeš iz Zagreba, a na završnici ih u polufinalu koje se također igra u Vukovaru, u OŠ Dragutina Tadijanovića od 8. do 9. lipnja  čeka  ekipa Kvarnera. Drugi je polufinalni par Cibona i Cedevita.  Na prijemu  je naglašeno i kako je član kluba Srđan Brocić dobio pozivnicu za hrvatsku reprezentaciju do 14 godina, a trener kluba Igor Modalek imenovan je pomoćnim trenerom te reprezentacije.  

Na prijem  kod gradonačelnika stigla je  i  veslačica HVK Vukovar Ivana Krkljuš koja se upravo vratila s Europskog juniorskog prvenstva u Minsku gdje je u disciplini „double“ sa Žanom Krakić iz veslačkog kluba Trešnjevka osvojila brončanu medalju. Drugo je mjesto hrvatskom dvojcu izmakao za sekundu.  Ovo je sjajan rezultat na početku sezone  naše veslačice koju u kolovozu očekuje  Svjetsko juniorsko prvenstvo.

 

Svi su ovi sportaši dobili od gradonačelnika Željka Saboa punu podršku za daljnji rad.  Tijekom prijema istaknuo je da se svaka kuna uložena iz gradskoga proračuna u sport višestruko isplati.

Pročitano 2120 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar