Ispiši ovu stranicu

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska pobjednik je 26. memorijalnog malonogometnog turnira Josip Jović

PU Vukovarsko-srijemska pobjednik turnira PU Vukovarsko-srijemska pobjednik turnira Foto: PU Vukovarsko-srijemska

Tijekom 30. i 31. srpnja, u Aržanu je održan 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića koji je bio pripadnik specijalne jedinice policije Ministarstva unutarnjih poslova i poginuo je 31. ožujka 1991. godine na Plitvicama.

Malonogometni turnir organizirala je Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave splitsko-dalmatinske i IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

Na turniru je sudjelovalo 11 malonogometnih ekipa policijskih uprava i ekipa Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu te 8 ekipa braniteljskih udruga. Nakon dva dana nadmetanja prvo mjesto i prijelazni pehar zasluženo je osvojila ekipa PU vukovarsko-srijemske pod vodstvom voditelja Službe za javni red i sigurnost Ante Zovka.

U finalnoj utakmici PU splitsko-dalmatinska imala je težak zadatak obraniti naslov osvojen 2021. godine. Nakon regularnog dijela koji je završio rezultatom 0:0, pristupilo se izvođenju šesteraca gdje je ekipa PU vukovarsko-srijemske imala više koncentracije i „živaca“, te pobijedila rezultatom 5:4.

Pročitano 500 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI