Ispiši ovu stranicu

Veslačice veleučilišta zlatne u akademskom osmercu

Sjajni rezultati našeg akademskog  veslačkog tima Sjajni rezultati našeg akademskog veslačkog tima Foto: VEVU

Već tradicionalno, veslačice i veslači Veleučilišta Lavoslav Ružička u  Vukovaru nastupaju na 10. regati sv. Filipa i Jakova, održanoj povodom Dana Grada Vukovara.  U prvoj utrci dana veslali su ženski akademski osmerci. Vukovarsko veleučilište nastupilo je s dominantnom utrkom nad ekipom Ekonomskog fakulteta iz Zagreba (EFZG), osvojivši prvo mjesto.

U posadi veleučilišta nastupile su Laura Lisjak, Josipa Brataljenović, Vlatka Đanić, Iva Ivanković, Jelena Babić, Anja Sršić, Josipa Drga, Viktorija Jambrišak s kormilarom Brunom Marićem.

 U  posljednjoj utrci dana nastupili su muški akademski osmerci. U zanimljivoj i napetoj utrci koja je bila neizvjesna do samoga cilja, naše studente ipak su uspjeli pobijedili studenti Fakulteta elektrotehnike i računalstva (FER), pa su se studenti našega veleučilišta unatoč pokazanoj velikoj srčanosti i borbenosti morali zadovoljili srebrnom medaljom i drugim mjestom, dok su treće mjesto zauzeli studenti Ekonomskog fakulteta iz Zagreba.

U posadi vukovarskog veleučilišta nastupili su Davor Tušek, Dražen Maroševac, Igor Šimčik, Marino Sarajčev, Davor Radić, Vladimir Bošnjak, Sven Kuštro, Bruno Marić s kormilarom Ivom Ivanković. Voditelj vukovarske studentske ekipe je  trener Zvonimir Tvorek.

Pročitano 1975 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar