NAJNOVIJE
Danas se u knjižnicama diljem Hrvatske održava Noć knjige, u Gradskoj knjižnici Vukovar organizirane prigodne radionice i online izložba o američkom mračnom romantizmu

U povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava te Dana hrvatske knjige, danas, 23. travnja, u knjižnicama diljem Hrvatske organizirana je Noć knjige.

(Utorak, 23 Travanj 2024 11:13)
Sutra sat vježbanja u središtu Vukovara

Za Dan dobrih djela ili Svjetski dan činjenja dobrih djela ove su se godine ujedinili milijuni ljudi u 115 zemalja. Prošloga su tjedna ovaj dan volonterskom akcijom u OŠ „Siniša Glavašević” obilježile članice Udruge žena Vukovar, a za sutra je najavljen sat vježbanja u središtu Vukovara koji organizira Udruga za rekreaciju „Fit Infinity Fitness”, doznajemo od predsjednice udruge Sanje Manojlović.

(Utorak, 23 Travanj 2024 10:22)
Na snazi nove cijene goriva

U ponoć je na snagu stupila nova Vladina uredba o cijeni goriva.

Benzin je tako skuplji za 0,02 eura po litri pa je nova cijena 1,56 eura po litri. Dizelsko gorivo i plavi dizel jeftiniji su za jedan cent te je nova cijena za dizel 1,45 eura, a za plavi dizel 0,91 eura po litri.

Ove cijene vrijede sljedećih 14 dana.

(Utorak, 23 Travanj 2024 08:52)
U Vukovaru „Mladi ujedinjenih u miru”

Europski dom Vukovar proteklog je vikenda bio domaćin mladima koji su posjetili Vukovar u okviru projekta Mladi ujedinjeni u miru. Riječ je o projektu koji je nastao iz programa Odmor od rata, izgradnja mira koji više od 30 godina podržava Komitet za ljudska prava iz Kölna, a nositelj projekta je Udruga prijateljice iz Tuzle, BiH.

(Ponedjeljak, 22 Travanj 2024 15:00)
U OŠ Bršadin održane su dvije volonterske akcije na kojima su sudjelovali učenici te škole.

U OŠ Bršadin održane su dvije volonterske akcije na kojima su sudjelovali učenici te škole.

(Ponedjeljak, 22 Travanj 2024 14:53)
U Vukovaru je održana završna konferencija EU projekata „Čista energija za Vukovar“ i „Sunce nad Vukovarom“

Završna konferencija EU projekata „Čista energija za Vukovar“ i „Sunce nad Vukovarom“ održana je u ponedjeljak u Vukovaru.

(Ponedjeljak, 22 Travanj 2024 14:50)
Od sutra skuplji benzin, a jeftiniji dizel

Tehnička je vlada na telefonskoj sjednici donijela odluku da od sutra benzin poskupljuje za dva centa, a dizel pojeftinjuje za jedan cent.

(Ponedjeljak, 22 Travanj 2024 14:24)

Završene su ljetne pripreme Gimnastičkog kluba Vukovar

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto: GKV

Vukovarske gimnastičarke, članice natjecateljske grupe, bile su vrlo vrijedne ovo ljeto i pripremale su se za natjecanja koja ih očekuju. Ljetne pripreme su bile zahtjevne, trajale su od 2. kolovoza do 5.rujna i ukupno je održano 28 treninga u trajanju od 2 sata. 24 treninga odrađena su dijelom na otvorenom, a dijelom u gimnastičkoj dvorani GK Vukovar. Posljednja 4 treninga održana su u gimnastičkoj dvorani Sokol centra u Osijeku. Treneri su zadovoljni odazivom na pripreme, kao i provedenim aktivnostima. Ljetne pripreme su završile vikendom u Osijeku. 4. i 5.rujna, treniralo se u Sokol centru u Osijeku, u vrhunskim uvjetima gimnastičkog centra. GD Osijek Žito provodi projekt pod nazivom "Priprema, kreni, u Sokol-skreni!" , a GK Vukovar je suradnik na projektu. U subotu 4. rujna članice GKV, sudjelovale su u radionici pod nazivom „Bonton u sportu“ pod vodstvom trenera GD Osijek Žito

Pred natjecateljicama su natjecanja i to vrlo skoro. 18.9. je 1. kolo D, 25.9. 1. kolo C i 26.9. 1. Kolo B programa. Nadamo se da će do početka natjecanja, članice GKV postići željenu formu i biti spremne za natjecanje.

Od ponedjeljka 6.9. treninzi su po starom rasporedu i klub vrši upise novih članova u rekreativne grupe. Treninzi za rekreativne grupe provode se utorkom i petkom: predškolska grupa u 18 h, a školska u 19h. Klub Poziva sve zainteresirane da se jave pozivom na br 091 305 0775, ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve novosti vezane za programe i treninge, kao i link za upis, mogu pronaći na fb stranici Gimnastički klub Vukovar.

Pročitano 396 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija