Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Mladi Vukovarci predstavljat će Hrvatsku na Prvenstvu Europe u Poljskoj

Mladi Vukovarci predstavljat će Hrvatsku na Prvenstvu Europe u Poljskoj Foto: Klub dizača utega Vukovar

U ovim vrućim ljetnim danima, dok većina vukovarskih sportaša miruje, mladi članovi Kluba dizača utega „Vukovar“, dižu tone i tone utega, pripremajući se za predstojeće Prvenstvo Europe u Poljskoj za uzrast U17 - ističu iz Kluba dizača utega Vukovar.

Na predstojećoj smotri najboljih mladih dizača utega kadeta, koja se održava od 20.-27. kolovoza, nastupit će 233 natjecatelja iz 31 zemlje, a među njima i troje Vukovaraca.

Odlukom Izbornika mlade Hrvatske Reprezentacije, boje Republike Hrvatske, branit će troje Vukovaraca i to Nataša Dermiček do 55 kg., Nikola Todorović do 73 kg. i David Todorović do 81 kg.

Imati troje natjecatelja u Hrvatskoj Reprezentaciji na Prvenstvu Europe, nije mala stvar, u klubu su ponosni na svoje sportaše, koji će dostojno predstavljati svoj klub i svoj Grad Vukovar u Poljskoj.

Očekivanja su da se plasiraju među prvih 15 i da se vrate sa postavljenim novim rekordima.

Na spisku Izbornika bilo je i ime Srđana Mrđenova i da je ostvaren njegov nastup, bio bi to povijesni trenutak nastupa četiri Vukovarca u Hrvatskoj Reprezentaciji.

Nažalost, Srđan je privatne obveze stavio ispred reprezentativnih i opravdano je skinut sa spiska putnika za Poljsku.

Prije puta u Poljsku, naši Reprezentativci će uz ostale članove kluba, nastupiti u Splitu 14. kolovoza na Prvenstvu Hrvatske za uzraste U20 i U23, sa kojeg se očekuju dobre vijesti o osvojenim novim odličjima i titulama Prvaka Hrvatske.

Pročitano 594 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI