Ispiši ovu stranicu

Dodijeljene nagrade Hrvatskog akademskog sportskog saveza

Pored spomenika Draženu Petroviću i skulpture “Svjetlo hrvatskog sporta”, krajem svibnja održana je svečana dodjela godišnjih nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza, istaknutim pojedincima i ekipama u akademskoj godini 2018./2019. i 2019./2020., a među laureatima našli su se i pojedinci s Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

Za akademsku godinu 2019./20. za izbornika/trenera godine izabran je Dražen Pejić s vukovarskog Veleučilišta pod čijim su vodstvom u protekloj akademskoj godini osvojene 2 srebrne i 2 brončane medalje u četiri različita sporta što veleučilište svrstava u red najuspješnijih sportskih visokoobrazovnih institucija u RH.

Nagrada za fair-play pripala je dekanu Veleučilišta Lavoslava Ružičke Željku Sudariću.

- Ovo nam je dodatni poticaj da nastavimo s kvalitetnim radom, koji prepoznaju brojni studenti i članovi akademske zajednice - rekao je Sudarić koji s ponosom ističe kako se Veleučilište s pravom posljednjih godina nalazi među najuspješnijim sportskih visokoobrazovnim institucijama u Republici Hrvatskoj. 

Za akademsku godinu 2018./19. nagradom Hrvatskog akademskog sportskog saveza za fair-play nagrađena je muška reprezentacija Veleučilišta “Lavoslav Ružička” u Vukovaru u košarci 3×3 dok se Dražen Pejić našao među troje nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u sustavu visokog obrazovanja, zaslužnih za doprinos u razvoju i promicanju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj.

Pročitano 194 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI